Prijzen

Koekjes

Ben jij op zoek naar een unieke originele traktatie voor moederdag, een verjaardag of een babyshower? Steel dan de show met deze schattige versierde themakoekjes. Alle koekjes worden met de hand versierd met vrolijke kleurtjes en vormen stuk voor stuk een mini-cadeautje; bijna te zonde om op te eten :)!
De koekjes worden luchtdicht verpakt en zijn dan tot 3 maanden houdbaar.

Prijs vanaf E1,50/ koekje afhankelijk van grootte en ontwerp. Minimale afname 20 stuks.

Informeer naar de mogelijkheden! Wil je ze zelf leren maken, dat kan ook tijdens 1 van de koekjes workshops

 

 
 

Cake Toppers

Wil je graag een echte eyecatcher op je taart? Dat kan! Kijk dan hier voor inspiratie

 voor een gepersonaliseerde cake topper! Prijs vanaf E7,50 per stuk

Ronde taarten 

 

Cutie Pie taarten worden gemaakt van luchtig biscuit en standaard gevuld met botercreme en frambozen(jam). De taart wordt afgesmeerd met ganache of botercreme en versierd met fondant. 


Andere vulling? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan ganache, chocolade fudge, bavarois of vlaaivulling. 
Je kunt ook kiezen voor red velvet cake, chocolade of brownie taart. Of voor een "ombre'effect waarbij een kleurenverloop wordt aangebracht in het biscuit (alleen bij 15cm taartje). Kortom Mix & Match er op los!

* Voor extra hoge taarten geldt een toeslag van 3,-
* Voor een  stapeltaart worden de maten van de taarten bij elkaar opgeteld, met een toeslag van 5,- voor het stapelmateriaal.


Bijzondere vormen 

 

* Een meptaartje is een klein één-persoonstaartje voor het jarige kind waar zij of hij lekker in kan graaien.  Het meptaartje kan alleen in combinatie met een verjaardagstaart besteld worden en wordt dan in dezelfde stijl als de verjaardagstaart versierd 


Cupcakes (minimale afname van 12 stuks)

 

 


 

 

Bruidstaarten 

 

Een romantische bruidstaart met prachtige suikerbloemen, een strak wit design met een prachtige tegenkleur of een chique bruidstaart met eetbaar kant? Of misschien zelfs een gepersonaliseerd bruidspaar bovenop de taart als eyecatcher? Dat kan!
Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden en voor het boeken van een bruidstaartproeverij!