Trouwen?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een mooie bruidstaart mag dan natuurlijk niet ontbreken! Hieronder vinden jullie wat meer informatie over bruidstaarten van Cutie Pie Bakery!

 

 

Het ontwerp van de bruidstaart

Jullie bruiloft is de meest bijzondere dag uit jullie leven. Over alles is vaak tot in de puntjes nagedacht en uitgewerkt en daarom doe ik dat ook graag met jullie bruidstaart. Er is van alles mogelijk, van chique taarten met eetbaar kant, strakke witte taarten met een in het oogspringende tegenkleur, tot klassiek en romantisch met prachtige suikerbloemen. Ik denk graag met jullie mee; alles om er voor te zorgen dat ook jullie taart perfect is.

Proeverij 

 

Om jullie te helpen een keuze te maken, niet alleen met een prachtig design maar ook om de lekkerste smaken uit te kiezen, zijn jullie van harte welkom op een proeverij in de bakery. 


Van te voren vraag ik jullie onderstaand intake formulier in te vullen en mij toe te zenden zodat ik wat meer over jullie bruiloft en smaken te weten kom. Hebben jullie leuke voorbeelden gezien voor jullie taart? Neem ze dan gerust mee! Zo kunnen wij tijdens de afspraak niet alleen jullie favoriete smaken proeven, maar kunnen wij ook samen het perfecte design van jullie taart ontwerpen. Enkele dagen na de proeverij ontvangen jullie en vrijblijvende offert per mail.


De prijs voor de proeverij (2 personen) is € 25,-. Mochten jullie je bruidstaart definitief bij mij bestellen, dan is de proeverij gratis en wordt het bedrag in mindering gebracht.


 Smaken

Voor de proeverij mogen jullie tot 6 vullingen kiezen uit onderstaand lijst. Er zijn nog talloze andere vullingen te bedenken, dus zit jullie favoriete smaak er niet bij? Geef het dan op in onderstaand intake formulier


  • 20171111-Jill&Arief-1982-bewerkt
  • 20171111-Jill&Arief-1997-bewerkt
  • 20171111-Jill&Arief-2064 

Fris& fruitige bavarois

 

 

Cremevulling

 

 

Chocolade & caramel

 

aardbei bavarois

banketbakkersroom

chocolade ganache puur

banaan bavarois

bokkepootjes vulling

chocolade ganache melk

bosvruchten bavarois

champagne creme

chocolade ganache wit

citroen bavarois

frambozencreme

dulce de leche

granaatappelbavarois

granaatappelcreme

salted caramel vulling

hazelnoot bavarois

limoncello creme

tiramisu creme

mango bavarois

 

passievruchtencreme

witte chocolade creme

passievruchten bavarois

speculaascreme

witte chocolade monchou frostingPrijs en bestelling

Een bruidstaart heeft u al vanaf € 4,50 per persoon, afhankelijk van uw wensen ( suikerbloemen, eetbaar kant etc. Excl eventuele bezorgkosten voor op de locatie). Ook is het mogelijk om bruidscupcakes te bestellen. Deze gaan vanaf € 2,75 per cupcake. Een gepersonaliseerd en geboetseerd  bruidspaar behoort ook tot de mogelijkheden vanaf € 45,-

Om de datum te bevestigen, vragen wij een aanbetaling van 50% van de totale kosten. Twee weken voorafgaand aan jullie bruiloft, betalen jullie de overige 50 %